29,99€

Speciale aanbieding groene aanslagreiniger

Om uw buitenoppervlakken te verfraaien, biedt Ecobati u een speciale actie op de Ecosenza groene aanslagreiniger. 

Dit natuurlijk en biologisch afbreekbare product op basis van enzymen verwijdert groenachtige vlekken zoals mos en algen, en geeft uw houten terras, klinkeroprit, schuttingen en hekken, bakstenen muren, tuinmeubilair of zelfs uw zwembadranden een nieuw leven.
Geweldig, nietwaar?

Ecosenza groene aanslagreiniger is gebruiksklaar! Spuit het product simpelweg met een tuinspuit op de groene oppervlakken.

Het oppervlak moet droog zijn en vrij van biologische bedekking (mos, enz.). Voorzie 2-3 dagen zonder regen, want de reiniger werkt tussen 48u en 72u ; tijdens deze periode moet de buitentemperatuur minstens 5°C zijn en de lucht droog.

De groene aanslagreiniger is voor 98% biologisch afbreekbaar na 14 dagen en hoeft niet geborsteld of afgespoeld te worden!
Hij bevat geen schadelijke bestanddelen (geen bleekmiddel, geen waterstofperoxide, geen petrochemische stoffen) en is dus milieuvriendelijk.

Geniet van een uitzonderlijke prijs van 29,99€ inclusief BTW voor een bus van 5l Ecosenza groene aanslagreiniger.

Met deze hoeveelheid product kunt u tot 50m² behandelen!

De speciale actie is alleen geldig in de winkel en zolang de voorraad strekt.

Heeft u advies nodig?

Geniet van de expertise van onze adviseurs gespecialiseerd in diverse vakgebieden van de bouw, renovatie en decoratie van uw huis en uw buitenruimtes.

 

Bezoek een van onze winkels:

www.ecobati.com/nl/ecobati-winkels

 

Of neem contact met ons op:

per telefoon: +32 4 248 82 73 (BE) en +31 43 201 06 32 (NL)

per e-mail:  info@ecobati.be