-20%

Promotie op het Canal epure - Voorkomen uw pijplijnproblemen met het Canal Epure

De hele maand januari bieden wij u -20% korting op het Canal epure met de Ecobati-klantenkaart. Heb je geen klantenkaart? Je krijgt nog steeds -15% op het Canal epure. 

De afvoeren van ons huis zijn gevuld met haar, haar, overgebleven voedsel. Deze zwevende materie kleeft zich uiteindelijk aan de wanden van de leidingen en vormt een biofilm. Het is deze biofilm die onder bepaalde omstandigheden vieze geuren zal uitstralen. Bij Ecobati hebben we de oplossing: het Canal epure.

Wat is het Canal epure ? 

Canal epure is een product waarvan de steun bestaat uit een dozijn natuurlijke poreuze materialen. Micro-organismen zijn « bio-vast » op deze steunen, ze zijn aangepast aan de afbraak van organische afzettingen in de leidingen. Canal epure bevat ook een cocktail van sporenelementen, voedingsstoffen om bacteriën te voeden en effectiever te maken.

Het is een van de weinige producten die alle elementen tegelijkertijd presenteert: een beschermende en PH-regulerende minerale ondersteuning, een cocktail van voedingsstoffen en de goede bacteriën die enzymen produceren. 

Hoe werkt Canal epure?

 • Elimineer vieze geuren,
 • Degradeer afzettingen in leidingen,
 • Installeer niet-pathogene aërobe biologie in leidingen en de ontvangende omgeving,
 • Breng afvalwater in de aërobe fase, tot het niveau van de septic tank, vettank en individuele afvalwaterzuiveringsinstallatie. Dit zal een directe impact hebben op de zuiveringsopbrengst.

Canal epure is ook "eco friendly" : 

 • Het is onschadelijk voor het milieu,
 • Het valt geen pijpleidingen of andere constructies aan, in tegenstelling tot industriële onderhoudsproducten of schoonmaakproducten,
 • Het verlengt de tijd tussen het legen van de bekkens aanzienlijk of elimineert zelfs de noodzaak van deze lediging. Er is dus minder slib- en watertransport, een vermindering van de ecologische voetafdruk,
 • Het verbetert de zuiveringsprestaties van de structuren.

Handleiding van het Canal epure : 

Canal epure heeft de vorm van een poeder waarvan de korrelgrootte suspensie in water en hechting aan organisch materiaal mogelijk maakt. Het wordt verkocht in pot van 1 kg met een pod van 25gr.

 • Voor putten of STEP volledig geblokkeerd of te vol: voor een gezin van 5 personen wordt aanbevolen om eenmaal per dag een schep (ongeveer 30 gram) product te gebruiken. Het product moet rechtstreeks worden gedistribueerd in elk van de gootstenen, toiletten en mangaten die naar de put of STEP leiden. Deze behandeling moet worden uitgevoerd in een tijd van lage opkomst (avond). Na ongeveer tien dagen zullen de doseringen worden gespreid om te komen tot de maximale onderhoudsdosis één schep, één keer per week of twee keer per maand, afhankelijk van de problemen.
 • Voor een terugkeer naar service: bij terugkeer van de vakantie is het raadzaam om een wat duurzamere behandeling te maken. In de eerste week is het raadzaam om drie doseringen per week te maken (altijd een meetstok voor 5 personen).
 • Onderhoud: het wordt aanbevolen voor een gezin van 5 personen om elke twee weken een dosering van maximaal één schep te maken. Bij aanhoudende problemen wordt aanbevolen om één dosering per week te doen

Heb je meer informatie nodig over dit product ? Neem gerust contact met ons op. We zijn hier om je te adviseren!