-20%

Promotie op het Stonat - Verbeter uw interieur met onze natuurlijke bekleed

Wilt u uw muren versieren met natuurlijke pleisters? Kies ons Stonat-assortiment! Gedurende de maand januari biedt Ecobati kortingen tot -20% op ons hele Stonat-assortiment. Genieten!

Wat is de Stonat ? 

Stonat is een decoratieve, natuurlijke en ecologische coating. We hebben 3 reeksen: Stonat Perfect, Stonat Rock en Stonat Metal. Laten we ze hieronder bespreken :  

  • Stonat Perfect is een op kalk gebaseerde coating die bestaat uit een pasta en bindmiddel. Ecologisch, duurzaam, decoratief en van hoge kwaliteit, toepasbaar op vloeren, muren en werkbladen. De Stonat Perfect kan een gewaxt beton- of tadelakt-effect naderen. Het uiterlijk kan variëren afhankelijk van de applicatietechniek, dat wil zeggen genuanceerd, niet genuanceerd, glanzend of mat. Het kan op verschillende vaste en in goede staat worden aangebracht, zoals vloeren, geschilderde muren, dekvloeren, beton of platen. Het is bijzonder geschikt voor renovatie van badkamers en oude tegels. Stonat Perfect is gemaakt van 92% natuurlijke producten en is op aanvraag verkrijgbaar in 24 basiskleuren en 80 andere.

 

  • Stonat Rock is een op klei gebaseerde coating die bestaat uit een pasta en bindmiddel. Ecologisch, duurzaam decoratief en van hoge kwaliteit, toepasbaar op vloeren, muren, meubels en werkbladen. Stonat Rock kan dichter bij een concreet effect komen. Het uiterlijk kan variëren afhankelijk van de applicatietechniek, dat wil zeggen genuanceerd, niet genuanceerd, glanzend of mat. Stonat Rock kan op verschillende vaste en in goede staat worden aangebracht, zoals vloeren, geschilderde muren, dekvloeren, beton, platen en ook meubels. Het is bijzonder geschikt voor renovaties van oude tegels. Stonat Rock is 92% natuurlijk en wordt geleverd in 15 kleuren. 

 

  • Stonat Metal bestaat alleen uit metaalpoeder vermengd met water, Stonat Metal is een zeer gewilde coating voor de decoratie en make-over van oude of beschadigde meubels, maar ook van alle soorten soepele ondersteuning zoals vloeren, muren en werkbladen. Het kan worden aangebracht op alle verticale en horizontale oppervlakken, stijve of flexibele steunen (hout, glas, verf, steen, karton, gips, keramiek, leer, enz.). Stonat Metal is verkrijgbaar in drie verschillende metaalpoeders: ijzer, aluminium en brons. Een oxidator maakt het mogelijk om het ijzer te patineren om het een uiterlijk van cortenstaal te geven of om het brons om te zetten in roestgroen.

 

Het Stonat-assortiment biedt ook andere producten aan, essentieel voor het aanbrengen van de coating :

 

  • Stonat Primer  

Het is een printondervloer die is ontworpen om de toepassing van Stonat-coatings te ontvangen. Het vergemakkelijkt de hechting en regelmaat van de toepassing.   
 

  • Stonat Protect  

Het is bescherming voor Stonat Rock and Perfect. Zeer resistent en elastisch, het heeft een goede hardheid, sneldrogend en uitstekende hechting. Makkelijk aan te brengen, hij past perfect in een douche. Het is alleen geschikt voor het interieur.   
 

  • Stonat Clean 

Het is een pure plantaardige zeep met lijnolie en olijfolie voor het onderhoud van Stonat Rock en voor de afwerking en het onderhoud van Stonat Perfect.   

 

Heeft u advies nodig over ons Stonat-assortiment? Neem gerust contact met ons op! Ons team helpt u graag verder.