-30%

Speciale aanbieding februari : onze muurpleisters voor uw interieur

Natuurlijk coaten van je muren is mogelijk dankzij onze vele wandcoatingoplossingen!

Genieten gedurende de maand februari 2024 van een uitzonderlijk aanbod op onze wandbekleding. Dit is de kans om je interieur nieuw leven in te blazen!

15% op onze Finishclay klei-coating met de klantenkaart (10% zonder kaart)


Finishclay is een kleicoating die gladde, natuurlijke en verfijnde muren garandeert. Deze boete is een kant-en-klare ecologische coating, glad en zeer eenvoudig aan te brengen. Het is samengesteld uit nobele en natuurlijke materialen zoals klei, krijt, zand, cellulose en natuurlijke latex.

Ontdek Finishclay

10% op onze kleicoatings uit het argilus-assortiment met de klantenkaart (5% zonder kaart)


Reinig en kalmeer ons interieur met onze op klei gebaseerde coatings uit het argilus-assortiment. Dit assortiment is volledig gemaakt van ecologische materialen. Onze klei wordt geleverd in verschillende coatings: kolf, monolaag, afwerkingen, klei-stucwerk en whitewash.

15% op onze kalkcoatings met de klantenkaart (10% zonder kaart)


Limoen is het oudste en meest traditionele bouwbindmiddel. Tegenwoordig keren deze traditionele methoden terug naar de bouwmarkt. We hebben verschillende reeksen op kalk gebaseerde coatings :

  • Pozzo Nuovo-kalk is een ecologisch product van hoge kwaliteit op alle niveaus. Deze limoen is een echte kalkpasta, puur en natuurlijk.
  • NHL 3.5 natuurlijke hydraulische kalk is veelzijdig en kan worden gebruikt op oud metselwerk en alle soorten steen, inclusief zachte kalkstenen. Het maakt de renovatie en restauratie van oude gebouwen mogelijk.
  • “ TKPL ” kalkpleister is een zeer hydraulische op kalk gebaseerde droge mortel, ontworpen voor binnen- en buitenonderlagen voorafgaand aan het leggen van minerale decoratieve coatings, aanbevolen voor de restauratie van historische monumenten, en kan ook worden gebruikt als ondersteuning voor schilderijen en wandtapijten, evenals voor het coaten van kelders en garages, waardoor een grote veelzijdigheid wordt geboden.
  • Het Unilit-assortiment, natuurlijke kalk.

25% op onze Stonat natuurlijke coatings met de klantenkaart (20% zonder kaart)


Natuurlijke coatings van Stonat zijn decoratieve, natuurlijke, ecologische coatings voor een uniek en gezond interieur. We hebben drie Stonat-coatings: Stonat Rock, Stonat Perfect en Stonat Metal. Door hun elegante, resistente en originele uiterlijk kunt u uw interieur vernieuwen of verbeteren met een natuurlijk product.

30% op de SILK PLASTER met de klantenkaart (25% zonder kaart)

SILK PLASTER is een wandbekleding gemaakt van natuurlijke vezels. SILK PLASTER biedt twee verschillende productlijnen om aan de behoeften van elk project te voldoen. The Standard biedt een economische oplossing zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Aan de andere kant is de Optima, bekend om zijn elegantie, ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een high-end afwerking.

 

Ontdek Silk Plaster

Heeft u meer informatie nodig?


Neem gerust contact met ons op of bezoek ons in een van onze winkels!

Contacteer ons