Een gezonde en warme ruimte met ons bamboe parket

Wil je je interieur veranderen in een gezonde en warme ruimte? Kies ons Matgreen Bamboo-parket. 

 

Waarom voor de bamboe kiezen ?  


     1. Bamboe is een ecologische keuze op alle niveaus :  

  • Onbeperkte natuurlijke hulpbron, meer dan 8 miljoen hectare exploiteerbaar land 
  • Bamboe heeft een zeer snelle groei. Het is een van de snelst groeiende planten ter wereld en het is ook de plant die na zeealgen de grootste biomassa produceert 
  • Het is een extreem sterk materiaal 
  • Absorbeert gemiddeld 30% meer CO2 dan bomen 
  • Milieuvriendelijk 

     2. Matgreen Bamboo is eenvoudig te installeren

In deze video laten we je alles zien wat je moet weten over de voorbereiding, installatie en het onderhoud van je Matgreen bamboe parket om een professioneel resultaat te krijgen. 
 


    3. Matgreen Bamboo parket is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en is geschikt voor alle interieurs. 

We bieden drie versies van ons bamboe parket :  

  • Horizontal caramel  
  • Vertical caramel   
  • Woven 

Matgreen Bamboo is geschikt voor alle interieurs, inclusief badkamers.  


Deze vloeren zijn compatibel met vloerverwarming en bieden extra comfort in de koudere maanden. 


Matgreen Bamboo Horizontal Caramel : 

De warme en rijke karameltinten zorgen voor een warme en gastvrije sfeer. De textuur en natuurlijke patronen van bamboe voegen een vleugje elegantie toe en creëren een moderne en tijdloze ruimte.  
De installatie is snel en gemakkelijk dankzij het eenvoudige en effectieve sluitsysteem. De borden klikken moeiteloos in elkaar, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd.  
Dit parket vereist een eenvoudige regelmatige veeg en af en toe reinigen met een vochtige doek om het nieuwe uiterlijk te behouden. Dankzij zijn natuurlijke weerstand tegen vlekken en krassen, behoudt dit parket jarenlang zijn glans.  

Ontdek horizontaal Karamel


Matgreen Bamboo Vertical Caramel : 

De karamelkleur biedt een natuurlijke warmte en creëert een gastvrije sfeer. De installatie van dit verticale parket is relatief eenvoudig dankzij het in elkaar grijpende systeem. Het kan zwevend of gelijmd worden geïnstalleerd, afhankelijk van de voorkeuren en beperkingen van elk project. Het onderhoud is ook eenvoudig en gemakkelijk. Veeg gewoon regelmatig of veeg voorzichtig om stof en vuil te verwijderen. 

 

Ontdek Verticaal Karamel


Matgreen Bamboo Woven :  

Dit parket is een uitzonderlijke keuze voor liefhebbers van ecologisch design. Gemaakt van met elkaar verweven bamboestren, creëert het een unieke geweven structuur. Deze nauwgezette fabricagetechniek zorgt voor uitzonderlijke kracht en stabiliteit. Het parket is eenvoudig te installeren dankzij het precieze sluitsysteem. Wat betreft onderhoud, het geweven parket is gemakkelijk te onderhouden. Dankzij de natuurlijke weerstand tegen vlekken en slijtage behoudt dit parket zijn oorspronkelijke schoonheid met minimaal onderhoud. 


Samenvattend is ons bamboe parket een ideale en duurzame keuze dankzij de prijs, sterkte en kwaliteit. Het biedt uw interieur een gezonde en warme ruimte. 


Advies nodig op deze bamboe vloer ? Neem contact met ons op ! Ons team is hier om u van dienst te zijn.

 

Contacteer ons