Wandbekleding van natuurlijke vezels : ontdek SILK PLASTER

Wandbekleding van natuurlijke vezels : ontdek SILK PLASTER

 

Dit artikel presenteert een innovatief product voor interieurdecoratie: vloeibaar behang.

Vloeibaar behang: een innovatieve oplossing


SILK PLASTER is een hoogwaardig afwerkingsmateriaal dat jaren meegaat. Bij Ecobati bieden we twee reeksen aan die u zullen helpen een prachtig interieur te creëren dankzij uw muren en plafonds. Bovendien heeft dit vloeibare behang geluids- en thermische isolatie-eigenschappen die comfort aan uw huis zullen toevoegen.

Natuurlijke samenstelling en unieke kwaliteiten


SILK PLASTER vertegenwoordigt een aanzienlijke vooruitgang op het gebied van wandbekleding. Deze coating dankt zijn unieke eigenschappen aan zijn natuurlijke samenstelling. Cellulosevezels, zijde en sommige minerale elementen zijn de belangrijkste componenten van vloeibaar behang. Deze coating biedt een ecologisch alternatief voor traditionele interieurdecoratiemethoden.
Een van de unieke eigenschappen van SILK PLASTER is de duurzaamheid. Dankzij de samenstelling op basis van natuurlijke materialen biedt het een verhoogde weerstand tegen vlekken en slijtage.

Technische toepassing van vloeibaar behang


De toepassing van SILK PLASTER vereist een zorgvuldige voorbereiding. Het droge mengsel wordt zorgvuldig gecombineerd met water om een stof te creëren die klaar is om op de muren te worden aangebracht. Het bereide mengsel moet binnen 48 uur worden gebruikt.

Twee keuzes, uitzonderlijke kwaliteit: Standard en Optima


SILK PLASTER biedt twee verschillende productlijnen om aan de behoeften van elk project te voldoen. De standaard biedt een kosteneffectieve oplossing om de kwaliteit in gevaar te brengen. Aan de andere kant is de Optima, bekend om zijn elegantie, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een high-end afwerking.

Advies nodig?


Ons team staat tot uw dienst! Neem gerust contact met ons op of bezoek ons in een van onze winkels.

 

Contacteer ons